Om trägen

Investerar i framgångsrika bolag ledda av fantastiska människor.

Image

Om Trägen

Investmentbolaget Trägen är en aktiv och passiv delägare i framgångsrika företag eller bolag som vi anser ha en god potential att bli framgångsrika på sikt. Med långsiktighet, passion samt en fingertoppkänsla för människor och affärer så vill vi bygga ett finanshus, vars framgång bedöms utifrån hur många liv vi lyckas beröra på ett positivt sätt genom våra investeringar och handlingar. Vår intention är att vårt företagande gör många små avtryck som långsiktigt gör världen till en lite finare plats.

Läs mer

Våra värderingar

Image
Långsiktighet

Uthållighet är en sällsynt styrka och vår utgångspunkt är att Trägen skall existera långt efter vår tid. ”It’s not about timing the market, but about time in the market”.

Image
Passion

Passion uppstår genom viljan och lusten att arbeta hårt för någonting man tror på. Därför investerar vi enbart i sådant som ligger i linje med våra personliga värderingar och ideal.

Image
Fingertoppkänsla

Nyckeltal, analyser och framtidsutsikter i all ära men när det kommer till de bästa affärerna så litar vi helt enkelt på magkänslan.

Vårt erbjudande

Kompetens
Med en bakgrund som entreprenörer, där vi drivit upp verksamheter som både sålts och börsnoterats i Sverige, har vi samlat på oss värdefull kunskap och erfarenhet. Vi vet vad som krävs i form av personlig uthållighet och långsiktighet för att uppnå högt uppsatta mål.
Kapital
Vi utgör en kombination utav passivt och aktivt ägarskap som tillför kapital och trygghet på ett sätt som gör det möjligt för entreprenören att långsiktigt arbeta mot sina mål.
Nätverk
Vår verksamhet stöttas upp utav expertis från ett noggrant utvalt nätverk av entreprenörer, jurister, M&A rådgivare samt revisorer. Dessa utgör ett bollplank såväl för oss som för de onoterade verksamheter som vi väljer att investera i.

Kontakta oss

Solbacken 28 B,
438 36 Landvetter

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Image