Hälsoresurs i Sverige AB
Hälsoresurs i Sverige AB är en utan Sveriges ledande aktörer inom massage på arbetsplatser och massagekliniker.
Image
Namn Antal Värde
Hälsoresurs i Sverige AB
8,621 st 1,000,000 kr
Scrolla höger

En utav Sveriges ledande aktörer inom massage på arbetsplatser och massagekliniker. Genom sitt samarbete med Benify har Hälsoresurs haft en imponerade tillväxttakt de senaste åren och resan ser ut att fortsätta.

Jag lärde känna Anette som grundade Hälsoresurs under 2016, haft förmånen att följa henne och företagets utveckling från knapp lönsamhet till att idag generera vinster om sjusiffriga belopp, imponerande. Hon har över tid byggt ett team utav dedikerade människor som fortsatt att utveckla konceptet framgångsrikt. Anette har känt att det är dags att låta någon annan ta över fanan och successivt dra sig tillbaka från entreprenörskapet. Hon kom fram till en lösning som resulterade att hon säljer en del utav bolaget och tar en mer passiv roll som styrelseledamot och lämnar över stafettpinnen till ytterst kompetenta följeslagare.

I takt med denna omstrukturering (ägarspridning) fick Trägen möjlighet att bli en utav de nya andelsägare i denna framgångssaga vilket vi gladeligen tackade ja till.

Trägen har en ägarandel om ca 5,3 %.

Antal aktier: 8 621 st

Ursprunglig Investering: 1 000 000 kr (2024)

Image
Sök kapital till ditt företag

Vi vet hur man bygger bolag och får verksamheter att växa. Hör av dig om du vill ha en aktiv, långsiktig partner.